Rödhåringen

En gó och glá snusmumrik som är lite som hon själv vill. En lite kaxig idiot som älskar musik men som inte tror på kärlek!! I min lilla blogg skriver jag om lite allt möjligt. Mycket foto och några dikter ramlar in lite då och då.

Bloggtorka

Publicerad 2011-06-07 23:24:45 i Allmänt

Är för närvarande inne i en period då det känns helt onödigt att blogga. Inne i bloggtorka helt enkelt.
Däremot läser jag som vanligt massa andra bloggar som jag tycker är mycket intressantare än att skriva i min egna blogg. Varför då bry sig om att skriva i bloggen när man inget har att skriva om? Eller, det skulle jag ha men väljer, medvetet och omedvetet, bort att skriva om det i bloggen. Är inte mycket för att skriva om mitt riktiga liv i bloggen, sådana bloggar finns det gott om ändå som man kan läsa om man är intresserad av att andra fläker ut sina liv.

Sommaren är officiellt påbörjad för ett bra tag sen och livet går sin gilla gång. Jobb varvas med ledighet och social samverkan med vänner och bekanta. Bloggen kommer fortsätta att vara vilande, så att säga, med enstaka sporadiska inlägg.

Om

Min profilbild

Rödhåringen

En gó och glá snusmumrik som är lite som hon själv vill. En lite kaxig idiot som älskar musik men som inte tror på kärlek!! I min lilla blogg skriver jag om lite allt möjligt. Alla bilder och dikter är, om inget annat anges, tagna och skrivna av mig!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela